“Ik ben ZZP’er en kreeg een ernstig fietsongeluk”

Ik ben ZZP’er en kreeg een ernstig fietsongeluk. Daardoor kon ik een tijd niet werken. Gelukkig was ik wel verzekerd en kreeg ik gewoon mijn inkomen binnen.

Het ongeluk.

Als fotograaf ga ik dagelijks op de fiets naar m’n studio. Nu was ik al klaar met werken en fietste ik naar huis. Ik weet niet precies meer hoe het is gegaan, maar ik weet nog dat ik met mijn hoofd op de straatstenen beland ben. Ik herinner me het bloed dat ik aan mijn handen zag. Daarna werd het zwart voor m’n ogen.

Rustig herstellen

De dagen erna waren spannend. Gelukkig is het goed afgelopen, Ik ben bijna weer de oude. Toch heeft het best een tijd geduurd voordat ik weer de oude was. Tijdens mijn herstel kreeg ik mijn inkomen uit de verzekering van Van Inkomen Verzekerd. Dat was een geruststelling, ook voor mijn familie. Ik kon optimaal herstellen en rustig aan doen.

Verzekering overbodig?

Ik heb veel vrienden en kennissen die ook als zelfstandige werken. Bijna niemand heeft zich verzekerd tegen verlies van inkomen door een ongeval. Nu ik dit ongeluk heb gehad, heb ik ze wel aan het denken gezet. Het kan iedereen overkomen. Ik heb mijn vrienden geadviseerd een verzekering te overwegen. Je hebt bij Van Inkomen Verzekerd 14 dagen bedenktijd, dus welk risico loop je dan? Zo’n eenvoudige zekerheid mag je jezelf niet ontzeggen.