Hoe komt het dan met mijn inkomen?

Als zelfstandig bouwvakker ken ik de risico’s van mijn beroep. Ik werk precies en voorzichtig. Op een onbewaakt moment gleed ik op de bouwplaats van de ladder. Later bleek dat ik mijn bovenarm gebroken had.

Grote kans op een ongeluk

Ik ben 35 jaar en had me bewust niet verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid. Daar ben ik veel te jong voor en bovendien moet ik als ZZP’er op de kosten letten. De kans op een ongelukje in mijn werk is ook voor mij wel groter. Ik zie dat slechts 20% van mijn collega’s zich verzekerd hebben tegen inkomensverlies door een ongeval.

Het overgrote deel van mijn collega ZZP’ers in de bouw loopt daarmee een groot risico. Een uitgebreide arbeidsongeschiktheidsverzekering is voor mij niet op te brengen, maar gelukkig ben ik zo verstandig geweest wel een inkomensverzekering bij ongevallen af te sluiten. En die verzekering heeft mij financieel echt gered.

 

Zeer aantrekkelijk

Een vriend van me attendeerde mij op Van Inkomen Verzekerd en daar vond ik voor het eerst een aantrekkelijke en betaalbare verzekering tegen inkomensverlies. De 5% doorlopende korting en de 14 dagen bedenktijd trokken me direct over de streep. Eén van mijn beste beslissingen.

 

Van Inkomen Verzekerd was mijn redding

Een tijd geleden brak ik mijn bovenarm en kon ik mijn vak niet meer uitoefenen. Zonder verzekering had ik maanden geen inkomen meer gehad. Herstellen en revalideren met die stress is bijna niet te doen. Ik zou zeker weer veel te vroeg aan het werk zijn gegaan, alleen maar om weer rond te kunnen komen.

De verzekering van Van Inkomen Verzekerd heeft ervoor gezorgd dat ik nu goed ben hersteld. Ik ontving tijdens mijn herstel en revalidatie gewoon een inkomen en die rust was echt onmisbaar. Ik raad iedereen aan zich te verzekeren tegen een ongeval. Zo’n verzekering levert je meer op dan dat het je kost. Reken het zelf maar eens uit.