Verzeker alleen dat wat nodig is!

Van Inkomen Verzekerd is een initiatief van Ynte Kuindersma. Met 40 jaar ervaring in bedrijfsverzekeringen weet hij als geen ander wat ZZP’ers willen. Van Inkomen Verzekerd biedt ZZP’ers een betaalbare verzekering die uitkeert als je na een ongeval niet meer kunt werken. Niet alleen ongevallen tijdens het werk, zoals het vallen van een steiger. Maar ook als je je arm breekt tijdens het mountainbiken en daarna tijdelijk niet meer kunt werken. Dan zorgt Van Inkomen Verzekerd voor een basisinkomen om bijvoorbeeld je huur of hypotheek te kunnen betalen. Bij AEGON vonden we zo’n verzekering. Exclusief kun je deze nu bij Van Inkomen Verzekerd direct online afsluiten zonder ingewikkelde vragen, een medische keuring of een wachttijd. Op deze site vind je alle informatie om zelf te beslissen of deze Ongevallen AOV wat voor je is. Dus geen dure advieskosten. Verzeker alleen dat wat echt nodig is. Dat begint met het vrijblijvend berekenen van je premie.

yntekuindersma

Ynte Kuindersma over de Ongevallen AOV

“Eindelijk een betaalbare Ongevallen AOV voor de ZZP’er”. Vijf vragen aan Ynte Kuindersma, initiatiefnemer.

“Uit bezorgdheid. Er zijn gewoon heel weinig betaalbare mogelijkheden voor ZZP’ers om zich te verzekeren tegen inkomensverlies bij arbeidsongeschiktheid. Sla er de kranten maar op na. Nu gaan er in de politiek stemmen op om een soort publieke Ongevallen AOV voor zelfstandigen te ontwikkelen. Maar daar hebben ZZP’ers nou net geen behoefte aan.”
“Een arbeidsongeschiktheidsverzekering die je zonder dure adviesuren direct online af kan sluiten, tegen een betaalbare premie, met heldere voorwaarden: zonder franje, zonder medische keuring en zonder lange wachttijd. Andere Ongevallen AOV’s zijn ingewikkelde producten met veel extra’s, waardoor de premie voor veel ZZP’ers te hoog is. Maar de meeste ZZP’ers zeggen: ‘Ik hoef helemaal geen verzekering tegen ziekte – als ik me niet lekker voel, werk ik gewoon door’.”
“Veel ZZP’ers willen met hun Ongevallen AOV alleen de financiële gevolgen van een ongeval verzekeren. Tijdens het werk of daarbuiten. Denk bijvoorbeeld aan een ongeval tijdens het sporten of met de fiets. Maar ook aan een val van een steiger. Dan kun je zomaar een paar maanden of de rest van je leven, noodgedwongen thuis zitten. Kun je de huur of hypotheek niet meer betalen en kom je in grote financiële problemen.”
“Een Ongevallen AOV die alleen bij een ongeval uitkeert, is heel wat voordeliger dan de uitgebreide AOV, en de premie is ook fiscaal aftrekbaar. Er is geen overlijdensdekking aan gekoppeld. Ook daar betaal je veel geld voor. En niks geen ingewikkelde acceptaties of medische keuringen, echt puur basis. Dáár help je ZZP’ers mee.”
“Ja, en precies het product wat me voor ogen stond. Het resultaat is de online Ongevallen AOV voor ZZP’ers van AEGON. Zonder duur advies en eenvoudig af te sluiten. En ja, exclusief bij VanInkomenVerzekerd.nl af te nemen. Daar ben ik best trots op.”