De Ongevallen AOV: een helder verhaal

Wat gebeurt er als je als ZZP’er arbeidsongeschikt raakt? Dan valt je inkomen weg, met alle gevolgen van dien. Deze unieke ongevallen AOV voor zelfstandigen biedt uitkomst. We houden het simpel:

  • keuze uit drie verzekerde bedragen.
  • alleen een uitkering na een ongeval.
  • eigen risicotermijn standaard na 14 dagen.
  • geen inkomenstoets.
  • wereldwijde dekking ook tijdens sporten/skieën enzovoorts.
  • 365 dagen 24 uur per dag verzekerd.
  • afsluiten kan direct, op deze site, zonder tussenkomst van een dure adviseur.
  • verzekerd zodra je de aanvraag verstuurt.

Dat is de Ongevallen AOV voor ZZP’ers in een notendop.

Alleen na een ongeval

Wat andere verzekeringen zo duur maakt, is dat ze ook uitkeren bij ziekte. Maar ben je als zzp’er nou zo vaak ziek? Precies. Daarom keert deze Ongevallen AOV alleen uit als je niet meer kunt werken na een ongeval. Denk aan een ongeval op het werk, val van de trap, een ongeval bij het skiën, een aanrijding met de auto of op de fiets.

Het kan de beste overkomen. Maar dan zit je tenminste niet zonder inkomen. En om de premie hoef je het niet te laten. Want die is laag én volledig fiscaal aftrekbaar.

Drie uitkeringsbedragen

Je kunt kiezen uit drie uitkeringsbedragen: € 18.000, € 21.000 en € 24.000 per jaar – (respectievelijk € 1.500, € 1.750 of € 2.000 per maand). Bij het afsluiten van de verzekering hoef je geen inkomensopgave mee te sturen. Wél bekijken we na twee jaar of je niet oververzekerd bent.

Eenvoud houdt de premie laag

Geen inkomenstoets, geen medische keuring en geen uitkering bij overlijden. Het is de eenvoud van deze Ongevallen AOV die de premie zo laag houdt. Je kunt de verzekering gewoon op deze site afsluiten, dus je hebt geen dure adviseur nodig. Vanaf het moment dat je de aanvraag hebt verstuurd, ben je verzekerd. Wel zo veilig.

Korte eigen risicoperiode

En als je aanspraak op je Ongevallen AOV moet maken? Als je meer dan 25% arbeidsongeschikt bent verklaard, krijg je al na 14 dagen een uitkering. De hoogte van je uitkering is afhankelijk van jouw keuze uit de drie uitkeringsbedragen én de mate waarin je arbeidsongeschikt bent.

En de premie?

De premie hangt af van je beroep, je leeftijd en het verzekerde bedrag. Als je je leeftijd en beroep invult, verschijnen de maandelijkse kosten direct op het scherm. De premie is bruto en fiscaal aftrekbaar. In de praktijk betaal je dus minder.

Eenmalige kosten

We brengen je voor het afsluiten en de administratieve verwerking van de Ongevallen AOV eenmalig € 100 kosten in rekening.